ecoparkefter1_1111_1.jpg

Ingeniør i Aarhus

Ingeniør Henry Berthelsen A/S, Aarhus

Henry Berthelsen A/S er et erfarent ingeniørfirma, der holder til i Viby 8260 nær Aarhus på adressen Skanderborgvej 201. Vi udfører både ingeniørarbejde for private og offentlige bygherrer i hele landet.

I årenes løb har vi udført mange forskellige opgaver og rådgivet mange i deres byggeprojekter. Vi ved, at det som ingeniør er vigtigt at holde tungen lige i munden og bevare overblikket for at udføre opgaverne til perfektion, hvilket vi altid stræber efter. 

Henry Berthelsen A/S er et ingeniørfirma i Aarhus, der tilbyder stort set alt inden for bygge- og anlægsområdet. Vores arbejde varierer fra gang til gang, og vi arbejder med projekter i alle størrelser. Når vi arbejder med varierede opgaver, får vi endnu større erfaring inden for faget, samtidig med at vi får mod på at arbejde med endnu flere nye og forskellige projekter.

Gennemtænkte planer og håndværk

Vores ingeniørfirmas beliggenhed i Aarhus betyder, at vi har rig mulighed for at komme rundt i hele landet og udføre ingeniørprojekter. Vi elsker nye projekter, hvad end det er renovering, opførelse af nyt boligbyggeri eller anlægsarbejde. 

Som kunde hos os er du garanteret et ingeniørfirma, der udfører de bedste rådgiverydelser og professionelle løsninger. Når vi går ind i et projekt, er vi med fra det første spadestik, til projektet står færdigt. Det er vigtigt for os at følge med i alle processer i et projekt, så vi kan være 100 procent sikre på, at projektet bliver udført korrekt og på den ønskede måde. Samtidig er det også vigtigt for os, at dit projekt bliver afsluttet inden for det aftalte budget.

Uddannede og erfarne ingeniører 

Ingeniør er ikke en beskyttet titel i Danmark. Derfor må alle frit anvende titlen uanset, om de har en ingeniøruddannelse eller ej. Det betyder, at det er problemfrit at kalde sig ingeniør i Danmark, og alle kan i princippet gøre det. Hos Henry Berthelsen er du garanteret uddannede ingeniører, der lever og ånder for deres fag. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og vi holder os altid opdateret på de nyeste tendenser og lovgivningen inden for ingeniørfaget.

For os er det en fornøjelse at varetage alle opgaver store som små, og vi fokuserer altid på at opnå det bedste resultat, der lever op til dine ønsker. Uanset projektets omfang tilbyder vi nyttige og brugbare konsultationer. Hvis du ønsker rådgivning til kommende projekter, kan du altid kontakte os på tlf. 86 14 09 55 eller på e-mail info@henry-bethelsen.dk. Alle spørgsmål og idéer er velkomne og bliver varetaget med stor ekspertise.

Bolig- og anlægsbygninger med sjæl

Vi mener, at alle bygninger har hver sin betydning og historie – uanset om det handler om bolig- eller anlægsbygninger. Som ingeniørfirma er vi stolte af at være med til at skabe helt nye historier og brugbare løsninger, der skaber glæde og gavn på hver sin måde. Har du interesse i at se, hvilke projekter vi har været med til at skabe, er du mere en velkommen til at booke et møde hos os i Aarhus. Her kan du se lignende projekter for at få et indblik i, hvordan et projekt kan se ud. Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige ingeniører.